Προφίλ

Ιστορικό

Η ιστορία του ηλεκτρονικού καταστήματος Diacosmisi.gr αποτελεί τη συνέχεια μίας παράδοσης που ξεκίνησε το 1962.

Το 1962 ο κ. Ηρακλής κάνει την πρώτη του επαφή με το έπιπλο. Λίγα χρόνια αργότερα χτίζει έναν από τους μεγαλύτερους τότε εκθεσιακούς χώρους στην Ελλάδα. Παράλληλα λειτουργεί ακόμη τρία καταστήματα.

Το 1990 μπαίνει δυναμικά στο χώρο του χαλιού και της κουρτίνας.

Από το 2004 υπό Νέα Διεύθυνση συνεχίζεται η παράδοση. Ο κ. Πέτρος διαδέχεται τον Ηρακλή στην εταιρεία και με καινοτόμες ιδέες, επαγγελματισμό και σωστές συνεργασίες με οίκους προϊόντων αναγνωρισμένης ποιότητας (εσωτερικού αλλά και εξωτερικού), εξελίσσει συνεχώς την εταιρεία.

Το 2008 το ηλεκτρονικό κατάστημα www.Diacosmisi.gr, ήρθε για να συμπληρώσει την εικόνα. Ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να δειγματιστεί και να αγοράσει προϊόντα για τον οικιακό ή επαγγελματικό του εξοπλισμό, μέσα από μία τεράστια συλλογή που συνεχώς ανανεώνεται και εμπλουτίζεται, πάντα με την εγγύηση του www.Diacosmisi.gr.

Σήμερα η ομάδα μεγάλωσε. Ο κ. Πέτρος και οι συνεργάτες του ενώνουν τις δυνάμεις τους, τις επαφές τους, τις γνώσεις τους, και ανανεώνουν το ηλεκτρονικό κατάστημα www.Diacosmisi.gr προσφέροντας τη μεγαλύτερη ποικιλία οικιακού και επαγγελματικού εξοπλισμού, με σκοπό να καλύψουν τις ανάγκες του κάθε χώρου, κάθε τσέπης και κάθε γούστου. Και όλα αυτά πάντα με άριστη σχέση ποιότητας και τιμής.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *