Αποστολές & Επιστροφές

Το www.Diacosmisi.gr σας παρέχει την δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε πολλούς και διαφόρους τρόπους αποστολής έτσι ώστε να μπορούμε να καλύψουμε όλες τις ανάγκες σας.

Οι τρόποι αποστολής που σας παρέχουμε είναι:

  • COURIER – ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΑΣ

(Παράδοση 2-15 ημέρες εργάσιμες, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα των προϊόντων)

  • ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ & ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΣΑΣ

(Παράδοση 6-15 ημέρες εργάσιμες ανάλογα σε ποια περιοχή θέλετε να αποσταλεί, και ανάλογα με τη διαθεσιμότητα των προϊόντων)

  • ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ & ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ

(Παράδοση 6-15 ημέρες εργάσιμες ανάλογα σε ποια περιοχή θέλετε να αποσταλεί, και ανάλογα με τη διαθεσιμότητα των προϊόντων)

  • ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΣΑΣ

(Παράδοση 6-20 ημέρες εργάσιμες ανάλογα σε ποια περιοχή θέλετε να αποσταλεί, και ανάλογα με τη διαθεσιμότητα των προϊόντων)
Παρακάτω θα σας αναλύσουμε την κάθε μία επιλογή ξεχωριστά ώστε να λύσουμε κάθε απορία σας.

  • COURIER – ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΑΣ

Αν επιλέξετε αυτή την επιλογή τότε η παραγγελία σας θα αποσταλεί με την συνεργαζόμενη εταιρεία courier και θα χρεωθείτε το κόστος αποστολής. Ο χρόνος παράδοσης από τη στιγμή που θα ολοκληρωθεί η παραγγελία σας είναι 2-15 ημέρες εργάσιμες.
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Σε αυτή την περίπτωση αναλαμβάνει η εταιρεία μας την ευθύνη για την ασφάλεια των προϊόντων για οποιαδήποτε απώλεια ή ζημιά μπορεί να συμβεί κατά την μεταφορά, οπότε αν διαπιστωθεί κάποια απώλεια ή ζημιά θα πρέπει να μας το αναφέρετε εντός 24 ωρών.

  • ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ & ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΣΑΣ

Αν επιλέξετε αυτή την επιλογή τότε η παραγγελία σας θα αποσταλεί με την συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρεία και θα χρεωθείτε το κόστος αποστολής. Το κόστος αυτής της επιλογής συμπεριλαμβάνει την μεταφορά της παραγγελίας σας έως την είσοδο(πεζοδρόμιο) της διεύθυνσης παράδοσης που μας δηλώσατε.(Αυτό ισχύει μόνο για τις πρωτεύουσες όλων των νομών και νησιών της Ελλάδας).Αν η διεύθυνσή σας είναι εκτός πρωτεύουσας (δηλαδή χωριό, κωμόπολη) τότε θα πρέπει να μεταβείτε στο πρακτορείο μεταφορών να παραλάβετε οι ίδιοι την παραγγελία σας, σε περίπτωση όμως που θέλετε να παραδοθούν στη διεύθυνσή σας τότε θα πρέπει να επικοινωνήσετε εσείς με το πρακτορείο και χρεώνεστε με τα επιπλέον έξοδα μεταφοράς (κατόπιν συνεννόησης με το πρακτορείο μεταφορών). Ο χρόνος παράδοσης από την στιγμή που θα ολοκληρωθεί η παραγγελία σας είναι 6-15 ημέρες εργάσιμες ανάλογα σε ποια περιοχή θέλετε να αποσταλεί και ανάλογα με τη διαθεσιμότητα των προϊόντων. Σας ενημερώνουμε ότι ο χρόνος παράδοσης μετράει από την ημέρα εξόφλησης της παραγγελίας σας.
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Σε αυτή την περίπτωση αναλαμβάνετε εσείς την ευθύνη για την ασφάλεια των προϊόντων και η εταιρεία μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε απώλεια ή ζημιά μπορεί να συμβεί κατά την μεταφορά, οπότε αν διαπιστωθεί κάποια απώλεια ή ζημιά θα πρέπει να μην παραλάβετε το προϊόν και να μας το αναφέρετε εντός 24 ωρών.

  • ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ & ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ

Αν επιλέξετε αυτή την επιλογή τότε η παραγγελία σας θα αποσταλεί με την συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρεία και θα χρεωθείτε το κόστος αποστολής έως την έδρα της μεταφορικής ή του πρακτορείου. Το κόστος αυτής της επιλογής συμπεριλαμβάνει τη μεταφορά της παραγγελίας σας έως το κοντινότερο πρακτορείο μεταφορών της περιοχής σας και έπειτα αναλαμβάνετε εσείς να παραλάβετε την παραγγελία σας από εκεί. Ο χρόνος παράδοσης από τη στιγμή που θα ολοκληρωθεί η παραγγελία σας είναι 6-15 ημέρες εργάσιμες ανάλογα σε ποια περιοχή θέλετε να αποσταλεί και ανάλογα με τη διαθεσιμότητα των προϊόντων.
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Σε αυτή την περίπτωση αναλαμβάνετε εσείς την ευθύνη για την ασφάλεια των προϊόντων και η εταιρεία μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε απώλεια ή ζημιά μπορεί να συμβεί κατά την μεταφορά, οπότε αν διαπιστωθεί κάποια απώλεια ή ζημιά θα πρέπει να μην παραλάβετε το προϊόν και να μας το αναφέρετε εντός 24 ωρών. Ο χρόνος παράδοσης από την στιγμή που θα ολοκληρωθεί η παραγγελία σας είναι 6-15 ημέρες εργάσιμες ανάλογα σε ποια περιοχή θέλετε να αποσταλεί. Σας ενημερώνουμε ότι ο χρόνος παράδοσης μετράει από την ημέρα εξόφλησης της παραγγελίας σας.

  • ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΣΑΣ

Αν επιλέξετε αυτή την επιλογή τότε η παραγγελία σας θα αποσταλεί με τη μεταφορική εταιρεία της επιλογής σας. Αυτό σημαίνει ότι το σύστημα δεν θα σας χρεώσει με έξοδα αποστολής και αναλαμβάνετε εσείς τα έξοδα με την μεταφορική που μας δηλώσατε. Σε αυτή την περίπτωση η εταιρεία μας αναλαμβάνει να μεταφέρει την παραγγελία σας έως το πρακτορείο μεταφορών της επιλογής σας (υπάρχει περίπτωση επιπλέον χρέωσης ανάλογα με το που βρίσκεται η μεταφορική σας).
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Σε αυτή την περίπτωση αναλαμβάνετε εσείς την ευθύνη για την ασφάλεια των προϊόντων και η εταιρεία μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε απώλεια ή ζημιά μπορεί να συμβεί κατά την μεταφορά. Ο χρόνος παράδοσης από την στιγμή που θα ολοκληρωθεί η παραγγελία σας είναι 6-10 ημέρες εργάσιμες ανάλογα σε ποια περιοχή θέλετε να αποσταλεί και ανάλογα με τη διαθεσιμότητα των προϊόντων. Σας ενημερώνουμε ότι ο χρόνος παράδοσης μετράει από την ημέρα εξόφλησης της παραγγελίας σας.

  • ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ-ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΑΣ

Αν επιλέξετε αυτή την επιλογή τότε θα πρέπει εσείς οι ίδιοι να μεταβείτε στις αποθήκες μας, ώστε να παραλάβετε την παραγγελία σας. Αυτό σημαίνει ότι το σύστημα δε θα σας χρεώσει με έξοδα αποστολής. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι θα πρέπει να σας ενημερώσουμε για την ημέρα που θα είναι έτοιμη η παραγγελία σας ώστε να την παραλάβετε.
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Σε αυτή την περίπτωση αναλαμβάνετε εσείς την ευθύνη για την ασφάλεια των προϊόντων και η εταιρεία μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε απώλεια ή ζημιά μπορεί να συμβεί κατά την μεταφορά.

Σε περίπτωση που δε μπορεί να εκτελεστεί η παραγγελία σας για λόγους ανωτέρας βίας (κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες, εξάντληση ή κατάργηση του κωδικού κτλ.), θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

Η εταιρία μας δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση αν ένα προϊόν είναι σε έλλειψη από την προμηθεύτρια αντιπροσωπεία και δεν είμαστε σε θέση να τηρήσουμε τους αναμενόμενους χρόνους παράδοσης.

Κάνουμε τα πάντα ώστε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα να είναι πλήρως ενημερωμένο. Δυστυχώς αυτό δεν είναι πάντα εφικτό διότι πολλές φορές οι προμηθεύτριες εταιρίες δεν μας ενημερώνουν εγκαίρως. Καμία ευθύνη δεν έχουμε σε περίπτωση που συμβεί να έχει καταργηθεί ένας κωδικός και να μη μπορούμε να παραδώσουμε το συγκεκριμένο προϊόν.
ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ:

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσετε, μόνο με την επιβάρυνση των μεταφορικών εξόδων και χωρίς να υποχρεούστε να μας γνωστοποιήσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, εντός πέντε ημερών από την ημερομηνία που θα τα παραλάβετε. Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγισθεί, να έχουν καταστραφεί μερικός ή ολικός, ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο αγοράς. Επιστροφές δεν γίνονται δεκτές σε προϊόντα προσφοράς, σε ειδικές κατασκευές ή παραγγελίες και σε προϊόντα παραγγελίας που δεν είναι σε παρακαταθήκη στις αποθήκες μας. Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός τριάντα ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα. Μετά την παρέλευση των 5 ημερών, δεν καθίστανται υπεύθυνες για οποιεσδήποτε απαιτήσεις ούτε το www.diacosmisi.gr ούτε οι επίσημες αντιπροσωπίες για τις μάρκες που αντιπροσωπεύουν, και κάθε μορφής πρόβλημα που τυχόν προκύψει. Το www.diacosmisi.gr  δεν εγγυάται την ακρίβεια ή πληρότητα των απεικονίσεων και των περιγραφών ή την αξιοπιστία κάθε συμβουλής, γνώμης, δήλωσης ή άλλης πληροφορίας που αναφέρεται ή διατίθεται στον παρόντα Δικτυακό Τόπο.


Τροποποίηση των όρων του παρόντος

Το www.diacosmisi.gr  διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τους όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών και αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει το παρόν κείμενο για οποιαδήποτε αλλαγή ή προσθήκη στους όρους.

Ιδιοκτησία – Εμπορικά Σήματα

Το περιεχόμενο του δικτυακού τόπου, το λογότυπο www.diacosmisi.gr  και το σήμα κατατεθέν www.diacosmisi.gr, είναι ιδιοκτησία του ΠΕΤΡΟΥ ΜΙΜΗΛΙΔΗ. Οι ονομασίες προϊόντων και εταιρειών που τυχόν αναφέρονται στον παρόντα δικτυακό τόπο μπορεί να είναι εμπορικά σήματα ή εμπορικές ονομασίες των αντίστοιχων κατόχων τους. Η πρόσβασή σας στην παρούσα ιστοσελίδα δεν πρέπει να εκλαμβάνεται ως παραχώρηση, συνεπακόλουθα, τελεσίδικα ή με άλλο τρόπο, οποιασδήποτε άδειας ή δικαιώματος χρήσης οποιωνδήποτε συμβόλων, λογοτύπων, εικόνων, αναπαραστάσεων που εμφανίζονται στην παρούσα ιστοσελίδα, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση μας ή οποιουδήποτε τρίτου κατόχου τους.

Τιμές Προϊόντων

Όλες οι τιμές που παρουσιάζονται στους καταλόγους μας συμπεριλαμβάνουν το νόμιμο ΦΠΑ ***%. Για την εύκολη και ασφαλή μεταφορά των προϊόντων, κάποια από τα προϊόντα διατίθενται στην αρχική τους συσκευασία (αμοντάριστα). Η συναρμολόγηση των προϊόντων γίνεται με αποκλειστική ευθύνη του πελάτη. Οι τιμές αυτές αφορούν τις ποσότητες οι οποίες είναι διαθέσιμες στις γενικές αποθήκες, ενώ το www.diacosmisi.gr επιφυλάσσεται του δικαιώματός του να αναπροσαρμόζει τις τιμές.

Ισχύον Δίκαιο

Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω του www.diacosmisi.gr διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο (Οδηγία 2000/31/ΕΚ, ΠΔ 131/2003) καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994) που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση. Αρμόδια δικαστήρια για την επίλυση διαφορών που θα ανακύψουν από την εφαρμογή των ανωτέρω όρων είναι αποκλειστικά αυτά των ***.